Thursday, July 11Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Hyundai foloseste 11 masini pentru a scrie un mesaj gigant destinat unui astronaut!

Hyundai foloseste 11 masini pentru a scrie un mesaj gigant destinat unui astronaut! Sa faci lucruri pe Terra, vizibile din spatiu, nu este chiar usor dar pentru Hyundai nu a fost o problema.

Hyundai a venit cu o idee isteata de marketing cand 11 masini din seria Genesis au scris un mesaj in desert, venit din partea unei tinere de 13 ani din Houston, pe nume Stephanie. Mesajul era catre tatal ei care este astronaut pe Statia Spatiala Internationala si avea sa fie o surpriza tare frumoasa pentru taticul care nu si-a vazut fata de peste 2 ani.

Mesajul “Steph <3 U" a fost scris in desertul Nevada iar initiatorii se lauda ca mesajul este de aproape doua ori mai mare decat "Central Park" din New York. Mesajul este intr-adevar foarte mare, asa incat cei de la Giunness Book au venit sa certifice ca acesta este cel mai mare "desen" facut de rotile unor masini. Iata cum se vede mesajul din spatiu de una din camerele pe care astronautul le avea la indemana. NASA nu a dorit sa divulge identitatea astronautului intrucat nu sunt fani unor astfel de lucruri comerciale dar chiar si asa ideea si impactul sunt destul de COOL! VEZI AICI VIDEO

Leave a Reply