Monday, June 10Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Afla ce origini ai, analizand degetele de la picioare. Ai origini egiptene, romane, grecesti?

Afla ce origini ai, analizand degetele de la picioare. Ai origini egiptene, romane, grecesti?

Se spune ca iti poti afla originile doar analizand forma piciorului si alinierea degetelor de la picioare.
Aceasta imagine a devenit virala pe internet iar tot mai multi oameni par a fi interesati de originile lor mai ales ca acest lucru ar putea fi aflat intr-un mod atat de simplu, doar analizand forma labei piciorului, in special alinierea degetelor.

In imaginea prezentata sunt 5 forme pe care le puteti compara cu propriile picioare pentru a vedea daca aveti origini egiptene, romane, grecesti, germanice sau celtice.

Descoepra-ti stramosii dupa forma picioarelor

Esti sceptic?

Cel mai probabil sunteti sceptici in privinta relevantei, asa cum si noi am fost insa iata ce am descoprit la o simpla cautare mai detaliata legata de subiect.

1. Genomului uman determina o serie de factori fizici precum pielea, parul si culoarea ochilor, forma corpului și membrelor, și mai mult atât de multe de la chelie la tendințele bolii.

2. Morfologia umană este dependentă de patrimoniu. (antropometrie)

3. Există și alte studii care au relevat caracteristicile triburilor endemice, cum ar fi lipsa amprentelor (adermatoglyphia) De exemplu: într-o serie remarcabilă de popoare basce.

Fapt 4: Trebuie să luam în considerare originile mixte, deoarece aproape toate popoarele s-au amestecat de-a lungul ultimilor 500 de ani astfel ca foarte putine popoare au ramas cu adevarat pure.

Forma si asezarea degetelor releva si emotii sau stari

Potrivit autorului Jane Sheehan care a scris cartea “Să citim picioarele noastre”, forma si asezarea degetelor indică mai mult decât originea ta.
“Trebuie sa analizam structura, textura si dezechilibrele de la picioare pentru a intelege emotiile si personalitatea cuiva”

“Când ești furios, cum mergi? Când esti mulțumit, cum mergi? Când esti deprimat, cum mergi? Fiecare dintre aceste emotii au un impact asupra felului cum mergem. De-a lungul timpului, puteți vedea impactul acestora pe picioare.

Concluzie

Suntem constienti ca nu este cel mai relevant test posibil, insa veridicitatea acestuia are la baza cateva studii stiintifice, doar ca sunt multi factori care trebuie luati in considerare. Dar pentru distractia noastra, haideti sa aflam daca suntem egipteni, romani sau alt neam doar uitandu-ne la dispunerea degetelor de la picioare.

De ce doar aceste 5? Nu avem un raspuns concret pentru asta dar ni s-a parut interesanta imaginea si faptul ca eu personal par a avea origini egiptene :D. Cel mai probabil acestea sunt cele mai comune neamuri din Europa si de accea ne raportam doar la acestea.
Compara si tu si vezi ce origini ai. Asteptam cometariile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos!

Leave a Reply