Tuesday, June 25Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Fetele isi vopsesc parul GRI! Noua moda care prinde contur printre reprezentantele sexului frumos.

Fetele isi vopsesc parul GRI! Noua moda care prinde contur printre reprezentantele sexului frumos.Tinerele din diferite colturi ale lumii au imbratisat o noua moda in materie de vopsire a parului.

Daca pana acum erai obisnuit sa vezi doamnele si domnisoarele vopsite blond, roscat, brunet ei bine s-ar putea sa fii surprins sa afli ca unele tinere prefera noua moda si isi vopsesc parul GRI, asa cum oamenii in varsta au parul in mod natural datorita depigmentarii.

Albirea parului in mod natural se intampla atunci cand scade concentratia de melanina la nivelul firului de par si astfel se produce depigmentarea, un proces ireversibil. Cu siguranta ca majoritatea oamenilor care albesc in mod natural si-ar dori sa fie din nou bruneti, blonzi etc dar spre surprinderea noastra, femeile tinere au inceput sa imbratiseze aceasta moda contrar asteptarilor.

Iata mai jos o galerie foto cu tinere vopsite la par in gri. Te invitam sa ne spui parerea ta despre acest fenomen si daca iti plac domnisoarele cu parul gri 😀

Leave a Reply