Monday, November 28Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Cele mai intalnite defecte la iPhone.

iPhone nu a fost primul smartphone din lume, dar a avut meritul de a deschide apetitul utilizatorilor pentru astfel de produse prin simplitatea interfetei si a functiilor oferite dar si a calitatii pe care a dovedit-o de-a lungul anilor.

Desi este un smartphone de top, si acesta prezinta defectiuni la un moment dat. Iata un top 4 al celor mai intalnite defecte la telefoanele produse de gigantul Apple.
1. Inchiderile subite. Desi afecteaza o multitudine se modele de iDevice-uri, inchiderile subite afecteaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus într-o masura mai mare, probabil si pentru ca Apple inca nu a calibrat chiar totul în iOS 9 pentru cele doua noi produse ale sale, asa ca multa lume este afectata.
2. Supraîncalzirea. Unii utilizatori sunt afectati de supraincalzirea terminalelor rezultata în general din cauza folosirii îndelungate sau din cauza anumitor aplicatii care nu stau “cuminti” în background atunci când nu le folositi.
Cea mai simpla rezolvare este verificarea activitatii aplicatiilor din Settings > Battery, Configurari > Baterie, aplicatiile care au procent mare de utilizare desi nu le folositi efectiv fiind cele mai problematice, stergerea lor fiind solutia potrivita pentru rezolvarea problemelor.
3. Desi 3D Touch functioneaza în general normal pe iPhone, exista persoane care sustin ca sistemul nu înregistreaza apasarile facute de catre utilizatori pe ecran, iar acesta este cel mai probabil un defect de fabricatie al produsului. Daca un restore si o dezactivare sau reactivare a 3D Touch din Settings > General > Accessibility > 3D Touch, Configurari > General> Accesibilitate > 3D Touch nu rezolva problema 3D Touch pe iPhone-ul dumneavoastra, atunci puteti încerca un full restore.
4. In final avem si problema incalzirii excesive a butonului Home, aceasta fiind fara discutie o problema hardware care are rezolvare doar prin schimbarea unitatii în garantie la magazinul de la care ati cumparat produsul vostru, sau prin vizita unui service de telefoane.

Leave a Reply