Sunday, May 19Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Beneficiile utilizarii unui soft online de facturare. Ideal pentru afaceri mici si mijlocii.

Factura în formă electronică este documentul ce caracterizează în mod unic şi neechivoc schimbul său vânzarea de bunuri ori servicii, semnat cu semnătură electronică şi purtând marca temporală, care conţine datele cuprinse în formularul facturii şi care este emis şi gestionat utilizând sisteme informatice.

Mai exact, factura electonica este un document gestionat în format electronic (adică fişierul electronic are una din extensiile: .docx,.pdf,.xlsx, .xml sau altele) care conţine datele obligatorii ale unei facturi.
Siguranța și confidențialitatea datelor sunt o prioritate,de aceea:

  • Datele sunt transferate pe o conexiune criptată, similar cu transferul datelor în cadrul aplicațiilor de e-banking (SSL)
  • Replicare în timp real a bazelor de date pe sisteme hardware independente (în centre de date diferite)
    Multiple copii de siguranță ale bazelor de date se fac zilnic
  • Exista Servere dedicate cu monitorizare permanentă
  • Backup de facturi pe email – primești automat săptămânal sau lunar o arhivă cu toate documentele emise în ultimul interval de timp
  • Toate datele tale vor rămâne confidențiale.

Odată cu siguranţă şi confidenţialitatea, un program de facturare online prezintă şi alte avantaje,şi anume:
Practic, modern şi uşor de utilizat-Interfaţă simplă, mod de lucru intuitiv, creat pentru utilizatorii obişnuiţi, nu doar pentru specialişti şi contabili.

  • Acoperă nevoi complexe din activitatea firmelor-Facturare şi gestiunea stocurilor din puncte de lucru multiple; centralizare automată a datelor din toate sediile; urmărirea vânzărilor pe agenţi şi zone geografice; evidenţa deopotrivă a veniturilor şi cheltuielilor. Un mare avantaj pe care il au unele programe de facturare online precum obill.ro
  • Organizează fluxul de documente- Indiferent de volumul de date şi de numărul de utilizatori care lucrează cu programul, gestionezi eficient documentele şi urmăreşti cu uşurinţă stadiul fiecărei facturi.
  • Acces securizat – nimeni în afară de tine nu are acces la datele tale dacă nu are datele tale de identicare. Sunt folosite standarde şi tehnologii de securitate care asigură protecţia datelor şi împiedică accesul neautorizat în program, similar cu serviciile de Internet banking.

Leave a Reply