Thursday, May 16Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Cum mi-a disparut contul de Goalunited.

Cum mi-a disparut contul de Goalunited.

Am sa va povestesc astazi despre cum mi-a disparut contul de Goalunited. Daca esti fata si in special nu iti place fotbalul(mai ales cel virtual), atunci aceasta povestioara nu este pentru tine si nu are sens sa iti pierzi timpul pretios citind acest articol, dar cu siguranta sunt pe site si alte articole mai potrivite pentru tine. Nu am fost ironic!

Contul de Goalunited mi-a fost inchis

Totusi, daca esti interesata, hai sa iti spun doua cuvinte despre jocul Goalunited. Iti faci un cont pe site-ul Goalunited, completezi niste campuri etc, apoi iti creezi o echipa cu numele tau preferat si pac, incepi campionatul cu un lot de jucatori slabi valoric si niste maruntis in cont sa te dezolvti. In timp, iti creezi baza sportiva, te dezvolti, faci transferuri dupa cateva zile sau saptamani de joc (la inceput nu poti sa faci transferuri, trebuie sa iti creezi centrul de transferuri si nu ai bani inca) si vin victoriile. Faci bani, transferi, te intaresti apoi promovezi si primesti bani si iar se repeta actiunea la scara mai larga.

Totusi, cum mi-a disparut contul?

Aveam contul cam de trei ani si eram destul de activ in joc. Nu cred ca trecea saptamana sa nu intru ba chiar aveam perioade cand jucam zilnic. In ultimele 3-4 luni nu am mai avut timp de joc si am zis sa intru acum sa vad ce mai face echipa mea si cum s-a descurcat fara mine. Etapele se desfasurau oricum, chiar daca eu nu eram online in acel moment. In fine, introduc datele de logare si mare surpriza, contul meu nu mai exista. A fost inchis pentru inactivitate si cica daca vreau, pot sa imi fac alta echipa.

Domnilor, nu numai ca nu o sa imi fac o alta echipa dar nu voi mai juca acest joc niciodata.

Am promovat pana in liga a 4-a in conditiile in care am inceput din liga a 7-a cam in 2012, iar cine joaca Goalunited stie cat de greu promovezi la un moment dat.
Banuiesc ca pe undeva prin termenii si conditiile lor, este mentionat acest aspect, legat de inactivitate dar daca nu este toata treaba asta devine si mai trista.
Nu e mare pierdere, era doar un joc dar faptul ca mi-au inchis contul desi eram activ de trei ani, mi se pare anormal. Inchideti domnilor conturile deschise si neaccesate vreodata sau cele abandonate dupa 2 saptamani de joc dar cu utilizatorii vechi, ce aveti?
Anyway, ce-am avut si ce am pierdut. Mai mult timp liber pentru mine 😀

Leave a Reply