Friday, May 17Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Cinci sfaturi pentru alegerea corecta a unui hotel in Bucuresti.

In acest articol iti vom dezvalui cinci sfaturi utile pentru alegerea corecta a unui hotel in Bucuresti pentru ca atunci cand vizitezi capitala sa ai parte de un sejur perfect.

gaseste hotel in bucuresti

1. Alege un hotel cat mai aproape de punctele de interes pe care le vei vizita, astfel deplasarea de la si inapoi la hotel va fi facilitata
2. Nu te grabi in alegerea hotelului. Consulta oferta mai multor hoteluri si compara preturile afisate pe site cu preturile afisate in profilul de pe booking.com, site unde marea majoritatea a hotelurilor sunt listate. Astfel poti obtine cel mai bun pret pentru ca preturile de pe booking pot fi mai mici decat cele de pe site sau pe site poti gasi oferte personalizate ce nu se regasesc pe booking.
3.Verifica review-urile hotelului unde doresti sa faci rezervarea. Poti citi parerile clientilor de pe profilul de booking, de pe pagina oficiala de facebook a hotelului, de pe site-ul hotelului sau de pe pagina de google plus.
4. Fa rezervarea din timp si poti obtine un pret si mai bun pentru sejurul tau.
5. Alege un hotel cu optiuni de masa, pobisilitatea de inchiriere masina, efectuare tur oras cu autocarul ce face tururi prin centrul orasului, conexiune buna de internet wireless ai alte facilitati pe care ti le-ai dori. In acelasi timp fii atent si la buget si mai renunta la mofturi daca bugetul tau este mai limitat.

Leave a Reply