Wednesday, April 24Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

S-au aprins luminitele de Craciun in Bucuresti!

s-au aprins luminitele de craciun in bucuresti
Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat sambata amplasarea celor trei milioane de beculete ce urmeaza sa lumineze si sa impodobeasca orasul in aceasta iarna.
Evenimentul a avut loc in Piata Universitatii unde primarul Oprescu a inaugurat si targul de craciun, Bucharest Christmas Market.
Luminitele din acest an se intind pe 24 de kilometri, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului, pe Bulevardul Magheru pana in piata Charles de Gaulle dar si pe Calea Victoriei, centrul istoric, Calea Dorobanţi, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Carol, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti si alte zone din capitala.
Bradul din Piata Universitatii 2014
Evenimentul a fost precedat de un concert la care au participat Mandinga si Conect-R iar in Piata Universtiatii a fost amplasat si un brad de 10 metri inaltime.
Evenimentul a produs o aglomeratie neobisnuita pentru o seara de sambata iar statiile de metrou de la Piata Unirii si Universitate au fost aproape paralizate de traficul intens de pasageri care se indreptau spre acelasi loc inaugural. Totusi, nu a fost ca in iarna lui 2007 cand peste 100000 de bucuresteni se inghesuiau in centrul capitalei pentru inaugurarea celui mai inalt brad artificial de metal din Europa.

Leave a Reply