Wednesday, June 12Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Crema de banane trateaza bronsita si amelioreaza tusea

crema fresh de banane pentru ameliorarea tusei si bronsitei

Incearca aceasta delicioasa crema de banane care tarteaza  rapid si cu succes tusea copiilor si adultilor si este un remediu natural pentru tusea frecventa.
Atat studiile cat si persoanele care au folosit crema de banane pentru calamrea tusei, confirma eficienta acestui tratament natursit asupra tusei persistente si a bronsitei.
Desi este mai eficienta in cazul copiilor aceasta actioneaza si la adulti intr-o buna masura. Este delicioasa, foarte sanatoasa si are un efect de calmare la nivelul stomacului.

Ingrediente si preparare
Pentru a prepara aceasta crema nu iti trebuie decat 2 banane decojite, 2 lingurite de zahar si 400 de mililitri de apa fierbinte.
Mai intai decojiti bananele, apoi faceti din ele o pasta folosind de preferat o lingura de lemn sau de plastic. Se poate folosi si o furculita sau o lingura obisnuita in lipsa uneia de lemn, dar preferabil cu cea de lemn.
Peste pasta de banane adaugati zaharul si amestecati-le foarte bine pana se omogenizeaza. Apoi adaugati apa fierbinte peste compozitie si acoperiti vasul pentru 30 de minute.

Leave a Reply