Thursday, June 6Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Consumul de apa pe stomacul gol poate face miracole!

tratament naturist cu apa

Este cunoscut faptul ca apa ajuta organismul in fiecare zi iar faptul ca suntem formati din peste 70% apa, da sens si mai mult afirmatiei ca “apa este vitala pentru om”.
Cum am putea funciona bine daca nu ne-am hidrata corespunzator astfel incat sa inlocuim apa pierduta rezultata in urma diferitelor actiuni precum: munca, somn, sex, digestie, urinare si altele.

Asa cum hidratarea insuficienta poate cauza probleme in organism asa hidratarea pe stomacul gol poate avea efecte nebanuite cu rol benefic pentru om.
Studii stiintifice au demonstrat ca tratamentul cu apa poate trata si vindeca o serie de boli si afectiuni cum ar fi : Meningita, boli de rinichi si ale tractului urinar, gastrita, astm, diabet, constipatie, dureri menstruale, diaree, boli ale urechilor, nasului, gatului si ochilor.

Puteti incerca acest tratament simplu chiar dumneavoastra dupa cum urmeaza:

 

  • Imediat cum va treziti, consumati 4 pahare de apa de 150 de mililitri fiecare.
  • Va puteti clati gura si spala dintii insa nu consumati alimente pentru urmatoarele 45 de minute
  •   Dupa ce serviti masa, nu mai consumati alte alimente sau apa timp de doua ore

 

Daca nu puteti consuma 4 pahare, incepeti in primele zile de tratament cu 2 si mariti gradual cantitatea pana va obisnuiti.
Nu trebuie sa va faceti griji pentru efecte adverse sau daca intr-adevar functioneaza intrucat este vorba doar de apa si nu aveti ce rau sa faceti organismului ba din contra, veti observa pe propria piele (si la propriu si la figurat) ca va veti simti mai bine iar daca suferiti de una din afectiunile de mai sus veti observa ca va veti simti mai bine de la zi la zi.
Pentru a beneficia de intreaga putere a acestui tratament trebuie sa continuati timp de cel putin 10 zile in cazurile minore precum constipatie sau dureri menstruale.

PS: Intr-adevar exista un efect secundar pe care am uitat sa il mentionam mai sus! Va trebui sa urinati mai des! (DA! Doar atat)

Leave a Reply