Wednesday, June 19Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Vrei un laptop ieftin? Cumpara prin programul rabla.

Vrei un laptop ieftin? Cumpara prin programul rabla pentru laptop si vei obtine reduceri consistente, daca laptopul tau defect, mai prezinta valoare.
Exista multe service-uri de laptopuri precum Goldnet, care ofera reduceri de pana la 400 de lei, la achizitia unui laptop sh de peste 1200 de lei prin programul rabla.
Acest program este ideal pentru studenti sau pentru cei care isi doresc un laptop, pentru activitati usoare, insa nu isi permit achizitia unuia.

Un laptop sh, cu procesor core2duo, costa in medie 400 de lei, la magazinele de specialitate iar prin programul rabla, puteti obtine 50-100 de lei reducere. Aveti avantajul de a cumpara un laptop perfect functional pentru care veti primi si certificat de garantie, astfel riscurile unei achizitii esuate, sunt zero.

Daca laptopul meu este functional?
Daca ai un laptop vechi dar functional, nu te astepta sa primesti o reducere mai mare din partea magazinelor care vand laptopuri sh, pentru ca acestea, prefera laptopurile defecte.
Puteti totusi, sa incercati sa materializati laptopul in regim propriu, prin postarea de anunturi pe site-uri precum OLX, sau pe Facebook, in grupuri de anunturi si licatii. Programul rabla se adreseaza celor care au un laptop defect al carei reparatie costa prea mult pentru a renta reparatia.

De unde stiu ca primesc reducerea potrivita?
Daca nu te pricepi foarte bine la laptopuri, este posibil sa nu poti evalua corect, reducereape care o vei primi, insa daca alegi un magazin de incredere, cu o reputatie buna, sunt sanse slabe sa fii pacalit. Totusi, iti recomandam sa stii cu exactitate ce model de laptop defect ai si care sunt defectele sau piesele care inca functioneaza. De exemplu, un laptop cu display functional, valoareaza mai mult decat unul cu display spart.

Leave a Reply