Tuesday, June 25Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Cum iti dai seama daca pisica ta te iubeste? Cinci moduri prin care pisicile isi arata afectiunea cu stapanul.

cinci moduri prin care pisica ta iti arata ca te iubeste
Pisicile sunt unele dintre cele mai indragite animale de companie dar felul lor retras si sperios iti da mari batai de cap si nu stii daca pisica ta te iubeste intr-adevar sau nu. Iata cinci moduri prin care pisica ta incearca sa iti arata cat de mult te iubeste.

Iti aduce soareci morti, pasari , gandaci sau alte asa zice “cadouri”.

Evolutia si domesticirea nu i-a luat pisicii tale instinctul de vanator asa ca dupa o vanatoare cu succes, e posibil ca pisica ta sa depoziteze acel soarece mort sau pasare, intr-un loc pe care il vei vizita cu siguranta, cum ar fi perna ta sau patul. Yuck nu?
Intr-adevar este cam scarbos insa pisica ta isi imparte premiul cu tine iar acesta este un semn de prietenie si afectiune.

Iti linge parul sau lobul urechii.

Nici una din aceste actiuni nu cred ca este in topul tau cand vine vorba de preferinte in afectiune, insa pisica ta te priveste ca pe o alta pisica mai mare in cercul ei. Doar pisicile speciale merita acest tratament asa ca fii mandru atunci cand pisica iti “spala” parul.

Sta pe tine sau langa tine.

Pisicile tanjesc dupa locuri calde pentru a dormi, dar cand acestea lasa patutul lor comfortabil sau perna ta pentru a sta in poala ta atunci ar trebui sa te simti onorat. Pisica ta si-a analizat optiunile si a decis ca prefera sa stea cu tine decat singura in patutul ei sau al tau>

Pornirea “motoarelor” de tors.

Acest sunet incet si ritmic emis de pisica ta atunci cand inspira si expira este asociat deseori cu multumirea. Dar de multe ori pisicile torc si cand trebuie sa se calmeze singure. Pisica ta pastreaza torsul si pentru a indrepta un zambet catre tine, acesta fiind felul ei de a spune “te iubesc”.

Contactul privirii si un clipit bland.

Nu te astepta ca pisica ta sa pastreze contactul privirii cu un vizitator sau o persoana straina. Pisicile pastreaza contactul privirii pentru persoanele pe care le cunosc si in care au incredere, cum ai fi tu. Legatura este puternic accentuata cand pisica clipeste bland actre tine. Acest gest este echivalentul unui sarut de pisica iar tu ar trebui sa ii raspunzi la fel, cu un clipit bland.

Leave a Reply