Saturday, March 23Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Hai sa ne lasam toti barba! Cica e COOL si femeilor le place…

barbatii cu barba nu sunt mai tari

De unde moda asta cu barba? De ce ne copiem unii pe altii?

De ceva vreme, romanii au fost cuprinsi de moda absurda de a purta barba. Si eu ca orice alt barbat imi las barba uneori, in sensul ca nu ma barbieresc chiar asa des. Daca vrei sa iti lasi barba esti liber sa o faci dar sa o faci din considerentele care trebuie nu cele ale societatii sau prietenilor de pe facebook.

Cam de un an de zile, domnisoare cu aspiratii de formatoare de opinie, tot incearca sa inoculeze ideea ca barbatii cu barba sunt mai hot si mai masculini. Ok, no problem here. DAR!
Devine deranjat cand dupa o postare de genul, 10 barbati isi lasa barba iar acei 10 barbati conving indirect alti 10 sa isi lase barba.
Repet, nu am absolut nimic cu barbatii care au barba, femeile care vor barbati cu barba sau cu barba in sine doar ca nu mi se pare ok sa iti lasi barba daca nu te reprezinta. Sa o lasi sa creasca doar ca ai vazut tu la Alexandra pe facebook ca barbatii cu barba sunt mai cool.
Sustinatorii acestui trend, fie din partea sexului tare sau a celui frumos, aproape ca au creat un cult din trendul asta cu barba mare si lata. Ba mai mult, au aparut meme-uri, poze, video-uri in care se subliniaza ideea ca barbatii cu barba sunt mai buni, mai sinceri, mai masculini si au mai mult succes la femei. Really?

Ok..acum ca am scris treaba asta cred ca ar trebui sa imi fac griji. Chuck Norris are si el barba. Am pus-o!

Leave a Reply