Thursday, April 25Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

Ai varsat lichide in laptop? Iata ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci!

Ai varsat lichide in laptop? Iata ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci pentru ca laptopul tau sa poata fi salvat!

Muli posesori de laptop consuma bauturi langa laptop sau tin paharele cu lichide langa laptop astfel crescand riscul ca aceste lichide sa ajunga pe laptop. Daca nu il darami tu il darama pisica sau altcineva din greseala. Ce faci atunci cand se intampla asta?
Daca ai varsat paharul cu suc, apa, bere sau orice alt lichid in laptop, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa stingi imediat laptopul si sa il deconectezi de la priza, scotand incarcatorul fie din laptop fie din priza.

curatare laptop Bucuresti

Daca te-ai miscat repede la pasul 1 ai sanse mari sa iti salvezi laptopul dar cu conditia sa nu mai aprinzi laptopul odata ce l-ai stins! Stim ca poti fi curios sa vezi daca se mai aprinde si daca nu s-a stricat de tot dar mai rau vei face.
Daca ai stins laptopul, l-ai scos din priza si i-ai scos bateria nu il mai aprinde deloc si du-l la un service de laptopuri unde niste tehnicieni profesionisti iti vor repara laptopul cu un cost mult mai mic decat daca ai mai fi tinut laptopul aprins. Lichidul trebuie indepartat cat mai repede din interiorul laptopului tau si cel mai probabil va trebui inlocuita tastatura laptop.

Acest articol este scris dupa ce am trecut personal printr-o astfel de experienta cu laptopul meu si un pahar de bere varsat in interior. Am stins laptopul, l-am scos din priza, am scos bateria iar a doua zi am cautat un service de laptopuri in Bucuresti si am ajuns undeva prin Ghencea. Departe, dar laptopul s-a desfacut, s-a curatat, s-a inlocuit tastatura si a functionat fara probleme dupa ce l-am luat de la ei. Lichidul a defectat circuitele de la tastatura insa pentru ca nu l-am mai aprins dupa ce am varsat berea in el nu a apucat sa afecteze placa de baza ceea ce a facut ca reparatia sa coste 180 de lei (desfacere, curatare, inlocuire tastatura) in loc de 800 de lei (cat ar fi costat desfacerea, curatare laptop si o placa de baza noua plus tastatura!)

Leave a Reply