Thursday, May 16Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

A intrat in farmacie sa fure . Ce a urmat chiar e de necrezut!

Mauricio Ferro cunoscut in Sao Paolo si sub aliasu “Pepita” a incercat sa jefuiasca o farmacie pregatindu-si terenul foarte bine. Acesta si-a parcat masina chiar in fata farmaciei intr-un unghi din care masina i se vedea insa nu si numarul de inmatriculare. Acesta iese din masina cu o gluga pe cap, intra in farmacie iar cand se intoarce cu captura constata socat ca masina sa a fost furata de un alt hot chiar in timp ce el jefuia farmacia.
Si asta nu e tot! In timp ce se uita socat prin preajma dupa masina sa acesta este jefuit inca odata de catre alt hot care ii smulge din mana plasa cu care a iesit din farmacie, mai exact captura.
Pentru ca povestea sa fie si mai palpitanta, Mauricio se hotaraste sa se duca la sectia de politie locala unde avea de gand sa declare jaful masinii,care culmea si ea era furata.

Numai ca acolo se afla deja proprietarul farmaciei care venise sa depuna plangere pentru ca tocmai fusese jefuit de catre Mauricio. Hotul a fost arestat pe loc si incatusat a decalarat pentru televiziunea braziliana ca este socat de violenta faptelor intamplate si ca in ziua de azi nu mai poti fura linistit pentru ca te intorci mai sarac dupa un astfel de jaf.

Leave a Reply