Monday, May 23
Shadow

Pandantive Vintage, un cadou elegant si unic, in acelasi timp

Daca vrei sa faci un cadou unic, in ziua de astazi nu mai este atat de usor: peste tot gasesti bijuterii, obiecte de decor, haine sau accesorii, si in ciuda numarului mare de magazine online, aproape toate sunt la fel, pentru ca furnizorii sunt in mare parte aceiasi, iar comerciantii au tendinta sa se aprovizioneze doar cu produse in trend, despre care cred ca au garantia ca se vor vinde.

Ce faci daca vrei totusi ceva original? Un cadou unic poate fi o bijuterie handmade, de exemplu un pandantiv din rasina epoxidica, cu colorat sau cu flori, despre care stii sigur ca nu pot fi doua la fel. Produsele handmade sunt in general destul de reprodus, pentru ca manufacturile adesea nu folosesc tipare sau materiale de serie. O combinatie de frunze sau flori si pigmenti in rasina poate sa migreze sau sa reactioneze chimic diferit, rezultand un alt medalion, chiar daca bazele sunt aceleasi.

Iata de ce, un cadou din rasina epoxidica are mult mai multe sanse sa fie un cadou unic, decat oricare alta bijuterie care nu este handmade. Poti gasi idei de cadou pe site-ul Eposhop.ro, in sectiunea EpoVintage – o colectie de pandantive unicat din rasina epoxidica, turnate pe baze metalice care dau produselor un aer de epoca.