Remaniere la Dinamo, dupa umilinta istorica cu Astra.

Remaniere la DInamo iarna 2014-2015
Umilinta traita in deplasarea de la Giurgiu nu a ramas fara ecou in tabara dinamovista iar oficialii cainilor au in plan schimbari majore in aceasta pauza competitionala.
Astfel in lumea fotbalului, deja este cunoscut faptul ca Daniel Stanciu va deveni noul manager al cainilor, acesta despartindu-se de formatia din Targu Mures.
Astfel, Daniel Stanciu ar deveni omul numarul 1 in club dupa patronul Ionut Negoita iar Anghelace nu s-ar mai gasi in viitoarea structura de conducere.
Daniel Stanciu ar urma sa fie insarcinat si cu sarcina de a gasi un nou antrenor in conditiile in care Danciulescu nu va mai antrena pe Dinamo dupa partida de sambata cu U Cluj din Cupa Ligii.
Numele fostului fotbalist, Dan Alexa, s0a vehiculat mult, insa suporterii dinamovisti nu il agreeaza dupa ce aceasta a jucat pentru Timisoara si Rapid dupa ce fusese in curtea cainilor.
Transferul de jucatori inca nu a intrat in discutie mai ales ca mutarea lui Stanciu nu s-a oficializat inca, dar cu siguranta Negoita are in plan o remaniere a lotului dupa rezultatele proaste din acest tur de campionat.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on LinkedIn0Share on VKShare on StumbleUpon0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *