Dinamo a remizat acasa cu Petrolul, scor 0-0. - Scriem despre toate

Dinamo a remizat acasa cu Petrolul, scor 0-0.

marc salvatorul lui dinamo in meciul cu petrolul, scor 0-0 2014

Dinamo si Petrolul au incheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputata pe stadionul din Stefan cel mare. Desi au avut posesie de 59%, petrolistii nu au reusit sa marcheze ba chiar facandu-l mare pe portarul dinamovistilor , Traian Marc, care a inchis poarta cainilor intervenind in nu mai putin de 6 situatii.

De partea cealalta, Dinamo a tras de doar 2 ori pe spatiul porti desi numarul total de suturi spre poarta a fost de 13, fiind periculoasa in cateva randuri chiar din minutul 2 la sutul in plasa laterala a lui Lazar.

Cea mai mare ocazie a partidei a apartinut oaspetilor care au fortat poarta cainilor dupa 30 de minute insa sutul lui Juan Albin a fost respins cu varful degetelor de Marc, in stalpul din dreapta sa.

Cu acest punct, Petrolul ramane pe locul 3 cu 32 de puncte in timp ce Dinamo stationeaza pe locul 7 cu doar 26 de puncte.

Aceasta partida a inseamnat pentru antreonorul de conjunctura al cainilor, Ionel Danciulescu, prima in fata propriilor suporteri care au venit la stadion in numar de 4000. Galeria cainilor a cantat pe tot parcursul meciului si au fluturat steaguri tricolore cu ocazia zilei nationale a Romaniei.

Fanii Petrolului au facut deplasarea la Bucuresti iar in peluza destinata gazdelor, la ora meciului era 200 de fani ploiesteni.

Inainte de startul partidei, jucatorii Petrolului au afisat un banner de sustinere pentru “familia lor” intrucat finantatorul echipei dar si fratele acestuia au fost arestati preventiv in cursul saptamanii pentru mai multe infractiuni.

 

 

Leave a Reply