Debrecen-Dinamo 6-0. Umilinta istorica pentru caini in amicalul din Ungaria.

Debrecen-Dinamo 6-0. Umilinta istorica pentru caini in amicalul din Ungaria.

Dinamo Bucuresti a disputat un meci amical in Ungaria, impotriva echipei Debrecen iar rezultatul a fost catastrofal pentru caini.
La pauza era deja 3-0 pentru Debrecen care a defilat sustinuta si de galerie pe propriul teren.
Fara o parte din jucatorii de baza, precum Naumovski, Marius Niculae, Bilinski, Bunoza si Elhamed, indisponibili din diferite motive personale sau de sanatate.
Golurile maghiarilor au fost marcate de Kulcsar(7,23,67,88), Mihelic(21) si Szakaly(53) in timp ce Dinamo nu numai ca nu a reusit sa marcheze dar nici nu si-a creat vreo ocazie concreta de gol.
Dinamo a inceput in poarta cu Traian Marc iar in repriza secunda a intrat si Farnolle insa ambii portari au incasat cate 3 goluri de la maghiari.

Fanii au rabufnit pe retelele de socializare la fel a facut-o si Giani Kirita care i-a desfiintat pe jucatorii dinamovisti pentru prestatiile din ultimul timp si mai ales pentru umilinta istoria din Ungaria.

It's only fair to share...Share on Facebook4Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on LinkedIn0Share on VKShare on StumbleUpon0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *