Am aflat cine il saboteaza pe Gica Hagi la Viitorul. - Scriem despre toate

Am aflat cine il saboteaza pe Gica Hagi la Viitorul.

Gica Hagi a fost un mare fotbalist al Romaniei, poate cel mai mare, insa astazi nu mai joaca fotbal ci antreneaza propria echipa. Dupa tentativa esuata a lui Becali, de a castiga titlul la TAS, in dauna Viitorului care a castigat titlul pe teren, Hagi si Becali au intrat in conflict.

Nu o spun eu ci a spus-o chiar Hagi de mai multe ori in interventiile sale de la Digisport. Sagetile aruncate de catre Hagi spre Becali erau evidente chiar daca Hagi nu a spus-o vadit.

Apoi a venit eliminarea rusionasa din preliminariile Ligii Campionilor si seria negativa din Liga 1, unde Viitorul nu a mai castigat de 5 meciuri.

Dupa ce etapa trecuta, Viitorul a fost invinsa de nou promovata Sepsi, Hagi a tunat la conferinta de presa de dupa meci. Insa despre meci nu prea s-a vorbit, de parca nu pentru asta erau toti acolo. Jucatori, arbitrii, suporteri, presa.

Hagi a acuzat pe toata lumea, desi el trebuia sa vorbeasca despre meciul pe care echipa sa, l-a disputat cu Sepsi. Ca Digisport il lucreaza, ca vorbesc despre imprumutul pe care el l-a facut, ca Becali i-a destabilizat vara asta cu actiunea lui la TAS, ca totul a fost programat si gandit ca in filmele cu James Bond si cate altele.

Am observat din nou cum Hagi a dat direct in Becali, ca intr-un inamic ce ii tot pune bete in roate. Nu discut despre mania persecutiei si frustrarile pe care Hagi pare ca le-a acumulat de cand e la Viitorul. Discutam despre relatia sa cu Becali. O relatie ce parea ca nu mai poate fi salvata. Pana a doua zi cand SURPRIZA! Gica Hagi isi vinde doi dintre cei mai bine cotati jucatori, pe Nedelcu si Benzar, ghiciti unde? Stie toata tara deja. La FCSB.

Aici este o afacere, intr-adevar. O fi Hagi suparat pe Becali dar vrea sa ii ia banii. Poate Benzar si Nedelcu nu aveau oferte nici din Liga a doua turca asa ca afacerea este una profitabila pentru Hagi.

Asteptam in zilele urmatoare declaratiile lui Hagi. Sa ne spuna cum altii incearca sa ii distruga echipa si ca din cauza lui x sau y, echipa lui nu mai bate pe nimeni.

Poate nu mai bate pe nimeni pentru ca a vandut jumatate de echipa? Si atunci de ce este Hagi suparat cand echipa lui nu castiga? Pai cum sa castige cand nu mai are cei mai importanti jucatori care au pus umarul la castigarea titlului? Victoriile nu vin doar ca e Gica Hagi pe banca. Acum nu poti si sa vinzi de milioane (la FCSB aproape exclusiv) si sa bati pe toata lumea in campioant.

Asteptam cu interes sa vedem pe cine mai da vina Hagi pentru rezultatele proaste si sa ne certe ca el si-a riscat banii in fotbal si ca nu are salariu si poate intre timp, isi da seama si el cine il saboteaza.

Leave a Reply