Monday, March 25Cereri publicitate la [email protected]
Shadow

A murit marele rapidist Nicolae Manea! Dumnezeu sa te odihneasca!

a murit Nicolae Manea
Dupa luptele cu Rapid in liga a doua si mai nou in liga 1 pentru supravietuire, mare rapidist Nicolae Manea s-a vazut nevoit sa lupte pentru propria supravietuire. S-a luptat cu cancerul mai bine de doua luni facand chimioterapie si alte tratamente greu de suportat dar nu a reusit sa invinga cumplita boala. In luna octombrie, la recomandarea lui Mircea Sandu, Nicolae Manea s-a dus la Nisa pentru a se opera dupa ce fusese diagnosticat in Bucursti insa lupa cu boala care i-a mancat ficatul nu a putut fi castigata.
Si-a inceput cariera de fotbalist la 12 ani in curtea Rapidului pentru care a jucat mai bine de 13 ani. A marcat 42 de goluri in 209 meciuri disputate pe prima scena fotbalistica a Romaniei si a fost pe banca Rapidului ca secund al lui Mircea Lucescu la titlul castigat in sezonul 1998-1999.
De-a lungul carierei a mai antrenat pe Gloria Bistrita pentru care a si jucat un an intre anii 1987 si 1991 dar si Ceahlaul Piatra Neamt sau Nationala de tineret a Romaniei.
Nicolae Manea a fost mereu alaturi de Rapid atunci cand a fost greu clubului si a luptat pentru supravietuirea acestui club pe care l-a iubit mai mult ca viata.
Condoleanta familiei si intregii suflari rapidiste! Fotbalul romanesc te va tine minte ca un mare caracter si unul dintre cei mai pasionati oameni din fotbal. Odihneste-te in pace Nicolae Manea!

Leave a Reply