Primavara Europeana tot mai departe de Steaua dupa infrangerea din Danemarca, 1-0 cu Aalborg.

keseru rateaza si steaua pierde 1-0 cu aalborg

Steaua a pierdut in Danemarca in fata celor de la Aalborg dupa ce a ratat nu mai putin de 10 ocazii pe parcursul meciului. Keseru l-a exasperat pe Galca prin ratarile sale, atacantul de nationala fiind chiar aproape de a scoate un punct in extremis pentru formatia din Ghencea insa lovitura sa de cap din minutul 94 nu a prins cadrul portii.

Danezii au marcat unicul gol al meciului prin Enevoldsen la o faza la care fundasul Stelei, Paul Papp a alunecat astfel mingea trimisa de Kasper Risgard a ajuns la Enevoldsen care l-a invins pe Arlauskis.

Situatia in grupa s-a complicat, Aalborg urcand pe locul 2 in locul Stelei care mai are sanse matematice de a se califica insa va depinde si de meciul dintre Rio Ave si Aalborg, asta daca vor invinge pe Dinamo Kiev la Bucuresti.

O infrangere in fata urcrainienilor ar insemna eliminarea din competitie desi la inceputul sezonului Steaua isi propusese intrarea in primavara europeana.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on LinkedIn0Share on VKShare on StumbleUpon0Email this to someone

1 Response

  1. Виктор says:

    Ros-albastrii” trebuiau sa nu piarda cu 1-0 sau la o diferenta mai mare de un gol pentru a fi siguri de calificare indiferent de rezultatul celeilalte partide din grupa E. Astfel Steaua a inceput bine meciul din Danemarca, reusind sa controleze jocul in prima repriza si sa tina mingea departe de poarta aparata de Ciprian Tatarusanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *