Socant! Elena Udrea a aflat ca in inchisoare sunt sobolani iar apa calda e o data pe saptamana.

Socant! Elena Udrea a aflat ca in inchisoare sunt sobolani iar apa calda e o data pe saptamana.

Elena Udrea despre inchisoare

Elena Udrea a petrecut o scurta perioada in arest, ba pe la Capitala ba pe la Rahova iar acum se afla in arest la domiciliu, pentru moment. Sapte capete de acuzare are doamna si nu o vedem prea bine.
Interesant este discursul doamnei in fata parlamentului, discurs in care a subliniat pe un ton agravant faptul ca in inchisoare nu este apa calda, incaperile sunt de 3/3 metri si au 4 paturi, sobolanii impart celula cu detinutii iar wc-ul nu are.

Socant! Incredibil! Nimeni nu stia asta. Noroc cu distinsa doamna care ne-a deschis mintile. Noi credeam ca in inchisoare se traieste regeste si ca doar cei norocosi ajung acolo sa traiasca pe picior mare.
Aceste replici au facut parte din repertoriul care se presupune ca ar trebui sa ii convinga pe parlamentari si pe noi toti de altfel, ca ea este o victima si ca a fost tratata tare prost in arest. Ne-ai convins!

Apropo, nu avea nici uscator de par in arest iar riscul de a capata o raceala era foarte mare… La asta nu ne asteptam, ce lume cruda…

It's only fair to share...Share on Facebook54Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on LinkedIn0Share on VKShare on StumbleUpon0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *