De ce sa cumperi un calculator second hand? - Scriem despre toate

De ce sa cumperi un calculator second hand?

Calculatoarele second hand sunt ideale utilizatorilor care nu au un buget mare destinat achizitiei unui calculator sau laptop nou astfel ca achizitia unui calculator sh poate fi o afacare chiar rentabila.

Pentru a te asigura ca nu te vei pacali iti vom recomanda sa cumperi calculatoare second hand doar de la firme specializate pe aceasta nisa astfel vei avea siguranta ca nu vei cumpara un produs defect sau care se va defecta rapid.
Evitati site-uril de anunturi pentru ca acei cumparatori nu pot fi verificati iar calculatorul poate avea defecte ascunse situatie in care nu veti avea pe cine sa trageti la raspundere.

calculatoare-second-hand

Cumparand de la firme veti primi garantie 6-12 luni minim iar orice defect aparut in aceasta perioada, fara interventia dumneavoastra, va fi reparat in service-ul de unde ati cumparat calculatorul.

Cat de ieftine sunt calculatoarele sh?

Calculatoarele second hand sunt mai ieftine cu peste 50% fata de calculatoarele noi cu o configuratie similara.
Pentru o suma de aproximativ 300 de lei puteti achizitiona un calculator cu procesor Dual Core sau Core2Duo si minim 2Gb de memorie ram, suficient pentru office si chiar si unele jocuri.

Un astfel de calculator second hand achizitionat cu 300-400 de lei poate veni impreuna cu un monitor second hand lcd ceea ce poate fi un avantaj daca nu aveti monitor.
Desi in comert nu prea mai exista calculatoare noi cu o astfel de configuratie, daca veti gasi, acesta va costa undeva la 600-800 de lei, cu monitor inclus cel mai probabil.

Pe internet veti gasi foarte multi comercianti care vand astfel de calculatoare refurbished sau sh si aceste oferte sunt ideale celor care nu doresc foarte multa performanta dar au totusi nevoie de un calculator pentru diverse activitati.

Leave a Reply