Jocurile online, la trecerea timpului. Astazi, jocuri cu Tom si Jerry.

Jocurile online, la trecerea timpului. Astazi, jocuri cu Tom si Jerry.

Jocurile online sunt un mod bun de a te detasa de problemele minore si de a te destinde atunci cand esti stresat sau doar plictisit. Stiu si eu asta asa ca ma mai joc din cand in cand diverse joculete pe net. Intr-o pauza de masa am terminat mai repede de mancat si in timp ce navigam random pe net, am descoperit un site dragut, de jocuri cu Tom si Jerry. M-am jucat ce m-am jucat de am si uitat ca s-a terminat pauza de masa si ca trebuie sa mai pun si mana la treaba dar revin cu placere pe site de fiecare data cand am timp, mai ales ca Tom si Jerry au fost personajele mele preferate in copilarie.

Cine nu ii stie pe Tom si Jerry ori nu a avut copilarie ori nu a deschis televizorul niciodata ori este mult prea tanar si nu cunoaste desenele (desi este greu de crezut ca cineva nu a auzit de celebrii Tom si Jerry.
In pauzele de masa in care timpul imi va permite voi mai incerca si alte genuri de jocuri online si voi reveni aici cu recomandari pentru voi.

PS: Imi place si designe-ul site-ului desi se poate si mai bine. Va invit si pe voi pe jocuricutomsijerryy.com sa va jucati, sa va distrati si apoi va astept aici sa imi spuneti ce parere aveti. Ciao!

Leave a Reply