Nu v-ati saturat de atatea articole cu Arsenie Boca?

Nu v-ati saturat de atatea articole cu Arsenie Boca?

Nu v-ati saturat de atatea articole cu Arsenie Boca?
In ultimul an a luat amploare un fenomen care nu este nici un fenomen de fapt. Este un pseudofenomen, adus in fata de site-urile “de stiri”, acele publicatii online mari care sunt citite de sute de mii de romani si care informeaza si dezinformeaza in aceeasi masura.

Este vorba despre parintele Arsenie Boca. Incredibilul Arsenie, mai sfint ca toti sfintii si mai prezicator ca Nostradamus. In fiecare zi, daca navighezi pe site-urile mentionate mai sus, vei gasi cel putin o stire despre acest parinte. Nu ii cunosc viata, nu ii cunosc puterile supranaturale si miraculoase, nu stiu cine a fost si care a fost treaba cu el. Tot ce stiu este ca a fost preot si ca astazi se scrie despre el pentru ca aduce trafic pe site. Cam ce fac si eu acum, doar ca in cazul meu, postarea asta a aparut mai mult ca urmare a unor frustrari acumulate de-a lungul zecilor de articole cu miraculosul preot.

Nu iau in deradere pe nimeni si nimic, pur si simplu am simtit nevoia sa constat ca stirile cu Arsenie Boca sunt in prezent, asa cum erau cele cu Gigi Becali pe vremea cand se urca pe Maybach si cand era pe la toate televiziunile iar pe site-uri apareau stiri in fiecare zi cu ce a facut razboinicul luminii.

Acum, frustrarea mea nu prea are legautra cu saracul parinte, ca de-altfel nu are dansul nici o vina ca mediul online de astazi il exploateaza la maxim in disperare dupa trafic si afisari cat mai multe. Problema e ca in majoritatea cazurilor, acele articole nu spun absolut nimic concret ci doar te pacalesc cu titluri inselatoare de genul “Romania va suferi cumplit-previziunile parintelui Arsenie Boca” sau orice alta tampenie de genul. Binainteles ca in articol vei citi cateva generalitati, un citat cu 5 cuvinte si o parere subiectiva a “ziaristului”, poate chiar cateva randuri despre apropiatii dansului care chipurile ar confirma orice.

Pregatesc pentru maine un articol cu previziunile parintelui Arsenie Boca pentru anul 2015. E vorba de razboi si de rusi! Fi-ti pe faza, o sa ramaneti masca! Nimeni nu credea asa ceva!

Leave a Reply