Am fost la film! La cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata! - Scriem despre toate

Am fost la film! La cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata!

Interstellar calatorind prin univers super film sf

Am fost la film! La cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata!

Atat de tare a fost incat la final avem pe varful limbii vorba “asta e cel mai tare film pe care l-am vazut” pentru ca imediat ce am rostit-o sa se intoarca inapoi ca un bumerang.Iubitei mele ii placuse filmul la fel de mult ca si mie. A avut de toate, intriga, actiune, suspans.

Desi parerea mea este clar subiectiva nu cred ca sunt foarte departe cand afirm ca asta este de departe cel mai reusit film din istoria cinematografiei moderne.

Hai ca v-am facut curiosi. Despre ce film vorbesc? INTERSTELLAR, Calatorind prin univers! Este science fiction dar ce SF! Te lasa fara rasuflare, te face sa iti pui zeci de intrebari la care nu ai decat sa astepti raspunsul venind din film pentru ca nu ai mai vazut un astfel de film, deci nu ai cum sa stii la ce sa te astepti, nu poti anticipa.

Nu vreau sa iti stric filmul si sa fac spolier asa ca nu o sa intru in detalii cu privire la scenariu si actiune. Tot ce pot face este sa iti recomand URGENT sa vezi acest film. Daca esti fan al filmelor SF ce implica spatiul si calatoriile prin univers,gaurile negre,  dilatarea timpului si a spatiului, a cincea dimensiune, atunci Interstallar iti va schimba total perceptia asupra filmelor de genul. Nimic din ce ai vazut nu se ridica la nivelul asta.

Filmul tine 3(TREI) ore dar nici o secunda nu te face sa te gandesti ca este tras de par iar daca ai cat de cat idee despre perceptia timpului si spatiului in alte dimensiuni, vei gasi in Interstellar, filmul vietii tale, film in care stiinta nu este departe deloc, mai ales in conditiile in care nu putem afirma cu certitudine ce cunoastem si ce nu.

Vestea buna este ca inca nu a fost scos din cinematografe si inca poti sa il vezi acolo. Fuguta la cinema sa nu ratezi filmul asta pentru ca vizionandu-l acasa nu are acelasi impact.
poster interstellar cel mai bun film 2014

Leave a Reply